Pörssi on hiljainen, liian hiljainen | Bloomberg

Pörssi on hiljainen, liian hiljainen | Bloomberg

Pörssi on hiljainen, liian hiljainen: Pörssilistauksia yhtä vähän tai vähemmän kuin vuoden 2009 taantumassa: Bloomberg.com

Esimerkiksi: Tammi-helmikuun [omien] osakkeiden kokonaismäärä on pienempi kuin finanssikriisin aikana


Tämän lisäksi: Se ei ehkä tuntuu siltä, ​​mutta jotkut pankkikohdat todella kärsivät yhtä pahasti kuin finanssikriisin syvyydessä.

Tammikuussa ja helmikuussa alkuvaiheen julkisten ostotarjousten ja osakkeiden sijoittamisen maailmanlaajuiset volyymit ovat olleet lähes 60 prosenttia alhaisemmat kuin viime vuoden vastaavana aikana.

Numerot ovat huonompia kuin vuoden 2009 kaksi ensimmäistä kuukautta. Jos toiminta ei nopeasti nouse, olisi huolestuttavaa tuoda julki näyttö siitä, että sijoittajien mielipide on epävakaa.

Toivottavasti duuri on väliaikainen ja tekninen. Washingtonin hallituksen sulkeminen on kumonnut Yhdysvaltojen, pörssilistautumisia, IPO: t. Epävarmuus Iso-Britannian tulevista suhteista Eurooppaan vain jatkuu. Joulukuun pörssin heiluminen todennäköisesti tappoi helmikuun lopussa perinteisesti avautuvaan ikkunaan, joka avautuu perinteisesti tammikuun ja koko vuoden tuloskauden alkamisen välisenä aikana.


Kommentit